RMK korraldab Nõval matkapäeva 04.07

Riigimetsa majandaja RMK korraldab laupäeval, 7. juulil Läänemaal Nõval traditsioonilise matkapäeva Hiiest, mille eesmärk on rahvale looduses liikumise võimaluste tutvustamine ning loodusesse säästliku suhtumise kujundamine.

Matka- ja loodusesõbrad saavad matkajuhtide eestvedamisel seigelda Nõva kandi rannamännikutes ja rabades, tutvuda Vihterpalu suurte metsatulekahjude alaga, õppida juhendajate käel all kanuusõitu ja surfamist ning osaleda jututubades loodusest ja loodushoiust. Õhtul toimub RAM-i kontsert ja simman ansambliga Apelsin.

Matkapäeva avamine ja lipu heiskamine toimub laupäeva hommikul kell 11 peaplatsil Peraküla rannas, kell 11.15 algab soovijate matkadele registreerimine. Kogu programmist saab osa vaid viiekroonise osalemistasu eest. Täpne info matkapäevast ja kava on RMK koduleheküljel www.rmk.ee.

RMK alustas Hiiesti matkapäevade korraldamisega 1999. aastal, kui matkapäevad peeti Põlvamaal Kiidjärvel, mullus toimusid matkapäevad Peipsi ääres Kauksis.

Riigimetsa majandaja RMK on metsaseadusega moodustatud riigitulundusasutus, mille põhiülesanne on riigimetsa säästlik ja efektiivne majandamine: metsa uuendamine, kasvatamine ja kasutamine ning metsakaitse korraldamine. RMK korraldab riigimetsades ulukihoolet ning jahi- ja loodusturismi, samuti on RMK ülesandeks tagada igaühe­õiguse­ga seotud metsakasutus.

Lisainfo:
Marge Rammo, RMK puhkemajanduse direktori asetäitja
telefon (0) 628 1530, 051 37 035