Teade Mõisaküla kalmistu ümbruse riigimetsas plaanitavatele metsatööde kavale saabunud ettepanekute kokkuvõtte avalikustamisest ja ettepanekute alusel koostatud metsa majandamise kava valmimisest ja kinnitamisest
07.06.2023

Täname kohalikku kogukonda, omavalitsust ja elanikke Mõisaküla kalmistu ümbruse riigimetsa metsatööde planeerimiseks RMK-le saadetud ettepanekute eest.

Kokkuvõttega, mis sisaldab kõiki esitatud ettepanekuid ja nendega arvestamise või mittearvestamise põhjendusi, on võimalik tutvuda RMK kodulehel. Moisakula_kalmistu_ettepanekud_kokku.pdf (rmk.ee)

Saabunud ettepanekuid arvesse võttes oleme koostanud Mõisaküla kalmistu ümbruse riigimetsa majandamise kava aastateks 2023–2032. Kinnitatud kava on avaldatud RMK kodulehel. Moisakula_kalmistu_riigimetsa_metsatoode_kava_2023_2032.pdf (rmk.ee)

Elor Ilmet
RMK Viljandimaa metsaülem
viljandimaa@rmk.ee
505 3401

***
Teade Mõisaküla kalmistu ümbruse metsatööde kava projekti valmimisest
15. märts 2023

Täname kohalikku kogukonda Mõisaküla kalmistu ümbruse riigimetsa kõrgendatud avaliku huviga alal metsatööde planeerimiseks RMK-le esitatud ettepanekute eest.

Oleme analüüsinud saabunud ettepanekuid. Kokkuvõttega, mis sisaldab kõiki esitatud ettepanekuid ja vastuseid neile, on võimalik tutvuda RMK kodulehel.
Saabunud ettepanekuid arvesse võttes oleme koostanud Mõisaküla kalmistu ümbruse riigimetsade majandamise kava projekti aastateks 2023-2032. Projektiga ehk kinnitamata kavaga on võimalik tutvuda RMK kodulehel.

Ootame koostatud Mõisaküla kalmistu ümbruse riigimetsade majandamise kava projektile kohaliku kogukonna, elanike ja kohaliku omavalitsuse ettepanekuid aadressile viljandimaa@rmk.ee 05. aprilliks 2023. a.

Juhis metsatööde plaani kohta ettepanekute esitamiseks ja nendega arvestamiseks kõrgendatud avaliku huviga metsa-aladel on kättesaadav RMK kodulehel.

Et teade võiks jõuda võimalikult paljude metsatöid puudutavate inimesteni, palub RMK, kel võimalik, levitada teadet kohaliku kogukonna ja elanike hulgas.

Elor Ilmet
RMK Viljandimaa metsaülem
viljandimaa@rmk.ee

***
Kutse Mõisaküla kalmistu ümbruse metsatööde arutelul
27. jaanuar 2023

Anname teada, et RMK alustab Viljandimaal Mulgi vallas Mõisaküla kalmistu ümbruses asuva riigimetsa pikaajalise metsatööde kava koostamist. Tegemist on kohalikele oluliste metsadega ning soovime oma plaanid teiega eelnevalt läbi rääkida.

Koostasime selle ala piires olevate metsade kaardid ja iseloomustuse. Juhime tähelepanu, et tegemist ei ole konkreetse metsatööde plaaniga, vaid metsaala üldise kirjeldusega. Mõisaküla kalmistu ümbruse metsade piiride ja seal paiknevate metsade kirjeldusega saab tutvuda RMK kodulehel.

Kutsume kohalikku kogukonda kohtumisele, et arutada üheskoos, millised oleks võimalused korraldada neil aladel metsatöid nii, et need kõigile osapooltele sobiks. Kohtume aruteluks Mõisaküla kalmistu parklas 16. veebruar 2023 kell 16.00.

Juhul, kui Teil ei ole võimalik sel päeval osaleda, kuid soovite siiski teha ettepanekuid, millele pöörata tähelepanu Mõisaküla kalmistu ümbruse metsatööde plaanimisel, siis saatke need palun aadressile viljandimaa@rmk.ee hiljemalt 26. veebruariks 2023.

Juhis metsatööde plaani kohta ettepanekute esitamiseks ja nendega arvestamiseks kõrgendatud avaliku huviga metsaladel on kättesaadav RMK kodulehelt.

Et teade võiks jõuda võimalikult paljude metsatöid puudutavate inimesteni, palub RMK neil, kel võimalik, levitada teadet kohaliku kogukonna ja elanike hulgas.

Elor Ilmet
RMK Viljandimaa metsaülem
viljandimaa@rmk.ee
505 3401