Tartus toimus metsanduse visioonikonverents 23.04

20. aprillil toimus Tartus metsanduse visioonikonverents, milles osales enam kui 150 metsandus- ja puidutööstussektori töötajat ning metsa ja keskkonnaga seotud isikut.

Tänavuse metsanädala tunnuslause on „Mets läheb peale” ning sama nime all toimus ka tänavune visioonikonverents. Teemadest käsitleti lisaks tavapärasele olukorra ning tulevikuperspektiivide hindamisele veel  puidukasutamise seniseid ja tulevikutrende, puiduenergia perspektiive, innovatsiooni rolli metsanduses, looduskeskkonnas toimuvaid arenguid ja metsanduse mainet avalikkuses.

Esinejate hulgas olid Säästva Eesti Instituudi juhataja Valdur Lahtvee, Kaido Kukk puidutöötlemisettevõttest UPM-Kymmene, Urmas Tartes Eesti Maaülikoolist, metsanduskonsultant Petri Vasara (konsultatsioonifirma Pöyry OY, Soome) ja RMK arendusdirektor Andres Onemar.

Iga-aastase metsanädala eelürituste raames toimuva visioonikonverentsi korraldas Eesti Metsaselts koostöös RMK-ga. Konverentsi korraldamist aitas rahastada SA Keskkonnainvesteeringute keskus (KIK).


Lisainfo:

Kristjan Tõnisson
RMK konsultatsiooniosakonna vanemkonsultant
Telefon 5691 8728