Lõppes metsamappide koostamise konkurss 20.11

RMK ja Eesti Ühispank korraldasid metsamappide koostamise konkursi "Rõõm ja mure metsast", mille eesmärgiks oli väärtustada metsa ja inimese suhteid ning elavdada keskkonnahariduslikku tegevust koolides. Osalema olid oodatud  kõik üldhariduskoolide 2.-9. klassid.

Konkursile saabus kokku 137 sisukat tööd. 17. novembril kogunenud žürii otsustas talveprogrammiga auhinnata 36 tööd, nende koostamisel osales 733 õpilast. Lisaks märgiti ära veel neli tööd.

Parimatele klassidele on auhinnaks detsembris või jaanuaris RMK Sagadi looduskoolis või RMK loodusmajades korraldatav talveprogramm. Meisterdatakse jõulumeeneid, valatakse õnnetina, tehakse lõket ja tutvutakse talvise metsaeluga. Kõik talveprogrammis osalejad saavad Eesti Ühispangalt lisaks toredad kingitused.

Konkursitööde näitusega saab tutvuda RMK Sagadi metsamuuseumis ja RMK loodusmajades. Konkursitööde põhjal koostatakse metsamapp parimatest töödest, mis saadetakse kõigile osalenud koolidele. Auhinnatud tööde nimekirja leiab RMK koduleheküljelt aadressil /pages.php3/010318.

Lisainfo:
Tiina Reintal
RMK Sagadi looduskooli metoodik
Tel: (032) 58 881
E-post: tiina.reintal@rmk.ee

 

Väliköök Padise vallas -
Eesti Parim Puitehitis 2011