RMK uus finantsdirektor on Martti Siimann 02.09

Eilsest asus Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) finantsdirektorina tööle 32-aastane Martti Siimann, kes võitis 53 osavõtjaga avaliku konkursi.

Martti Siimann on töötanud aastaid panganduses, olnud aastatel 1992-1998 Tallinna Panga juhatuse liige ning finantsturgude ja välispanganduse direktor, 1998-1999 AS-i EMV juhatuse liige ja finantsdirektor ning 1999-2000 Hansapanga kinnisvarafondi projektijuht. Viimastel aastatel on Martti Siimann olnud eraettevõtja kinnisvara, meelelahutuse ja toitlustuse alal.

Martti Siimann on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusteaduskonna rahanduse ja krediidi erialal. Avaliku konkursi RMK finantsdirektori leidmiseks korraldas konsultatsioonifirma Mercuri Urval.

Riigimetsa majandaja RMK on metsaseadusega moodustatud riigitulundusasutus, mille põhiülesanne on riigimetsa säästlik ja efektiivne majandamine. RMK kasvatab metsauuendusmaterjali, korraldab metsatöid ning tegeleb metsa ja puidu müügiga. Lisaks loob RMK igaüheõiguse teostamise võimalusi oma puhkealadel ning arendab loodushariduslikku tegevust.

Vastavalt auditeeritud majandustulemustele oli RMK käive möödunud aastal 931 miljonit krooni, kasum 80 miljonit krooni, riigieelarvesse kanti metsatuluna 172 miljonit ning investeeringute kogumaht oli 98 miljonit krooni.

Lisainfo:
Martti Siimann
Telefon (0) 628 1572
E-post martti.siimann@rmk.ee
www.rmk.ee

Väliköök Padise vallas -
Eesti Parim Puitehitis 2011